Membrane multistrat

Membrane multistrat gasior® MULTILAYER Uz universal

Membranele gasior®MULTILAYER sunt fabricate din mai multe straturi de polyamide si alte componente pentru a proteja contra factorilor externi. Structura multistrat a acestor membrane ajută la  protejarea produsului contra pătrunderii oxigenului, vaporilor de apă şi aromelor.
Pentru produsele predispuse la supraumplere (datorat unei tendinţe de a creşte capacitatea lor în timpul procedurii de aburire) membranele gasior®MULTILAYER X sunt cele mai bune solutii. Flexibilitatea permite o mai mare supraumplere a ambalajului si reducerea costurilor de ambalare.

Utilizari standard:
Aceste membrane sunt perfecte pentru ambalarea cârnaţilor prelucrate termic şi ne-afumate, cum ar fi:

- Cârnaţii şi produsele din carne în forma de emulsii compuse din bucati de carne, condimente, şi alţi aditivi, spre exemplu:

Lebenwurst, Mettwurst, Carne de porc tocată, Şuncă, Muşchi

- Delicatese

Toba, Sângerete, Produse din carne în jeleu

- Hrană pentru animale (cu termen de depozitare redus)

- Brânză topită

- Hrană congelată

- Produse cu conţinut mare de apă (supe, sosuri)

 

Avantaje:

- Rezistenţă mecanică, rezistenţă la o presiune interioara de min. 0.5bar

- Fiind o bariera bună contra pătrunderii oxigenului şi vaporilor de apă, permite ca produsul să fie stocat în congelator până la 12 săptămâni

- Proprietatea de strămtare la acţiunea căldurii de până la 10% în ambele direcţii asigură o suprafată fără cute după prelucrarea la căldură

- Posibilitatea supraumplerii ambalajului la umplere cu tocătură previne pierderea de grăsimi şi gelatină din tocatură de carne

- Bariera înbunătăţită contra 256nm radiatii UV (lămpi cu neon din congelatoare)

- Posibilitatea producerii de supratipare atractive pentru a distinge mai bine produsul pe rafturile magazinelor

Aplicaţtii:
Cele cinci etape de procesare pentru membranele gasior®MULTILAYER sunt: înmuiere, umplere, închidere, prelucrarea la cald şi răcire.

Culori:
Sunt disponibile pe urmatoarele culori: incolor, transparent (maro, rosu), maro, alb, roz, galben, auriu, portocaliu, crem, argintiu, roşu, negru, verde, şi o gama variată de nuanţe ale acestor culori.

 

 

 

 

 

 

 

t1
t1