Membrane inel

Membrane inel gasior®RING

Membranele gasior®RING sunt bazate pe membranele gasior®MULTILAYER. Aceste membrane sunt supuse unui proces special pentru a le da forma de inel, sau semi-inel.

Utilizari standard:
Aceste membrane sunt perfecte pentru ambalarea produselor prelucrate termic si ne-afumate, cum ar fi:

- Cârnaţii şi produsele din carne în formă de emulsii compuse din bucăţi de carne, condimente, şi alţi aditivi, spre exemplu:

Produse din carne de pasăre, Mettwurst, Carne de porc tocată, Bologna

- Delicatese

Tobă, Sângerete, Leberwurst

Avantaje:

- Adeziunea bună la carne previne crearea depozitelor de grăsime şi jeleu

- O mai buna bariera contra pătrunderii oxigenului si vaporilor de apă în comparaţie cu membranele ne-orientate

- Protecţie la radiaţiile UV (lămpile cu neon din congelatoare)

Aplicaţie:
Cele cinci etape de procesare pentru membranele gasior®RING sunt: înmuiere, umplere, închidere, prelucrarea la cald şi răcire.

Culori:
Sunt disponibile pe următoarele culori: incolor, transparent, maro, alb, roz, galben, auriu, portocaliu, crem, argintiu, negru, şi o gama variată de nuanţe ale acestor culori.

 

 

 

 

 

 

 

t1
t1