Producătorul nr. 1 de clipsuri din România
Membrane inel
Membrane inel gasior®RING
Membranele gasior®RING sunt bazate pe membranele gasior®MULTILAYER. Aceste membrane sunt supuse unui proces special pentru a le da forma de inel, sau semi-inel.
Utilizari standard:
Aceste membrane sunt perfecte pentru ambalarea produselor prelucrate termic si ne-afumate, cum ar fi:
- Cârnaţii şi produsele din carne în formă de emulsii compuse din bucăţi de carne, condimente, şi alţi aditivi, spre exemplu:
Produse din carne de pasăre, Mettwurst, Carne de porc tocată, Bologna
- Delicatese
Tobă, Sângerete, Leberwurst
Avantaje:
- Adeziunea bună la carne previne crearea depozitelor de grăsime şi jeleu
- O mai buna bariera contra pătrunderii oxigenului si vaporilor de apă în comparaţie cu membranele ne-orientate
- Protecţie la radiaţiile UV (lămpile cu neon din congelatoare)
Aplicaţie:
Cele cinci etape de procesare pentru membranele gasior®RING sunt: înmuiere, umplere, închidere, prelucrarea la cald şi răcire.
Culori:
Sunt disponibile pe următoarele culori: incolor, transparent, maro, alb, roz, galben, auriu, portocaliu, crem, argintiu, negru, şi o gama variată de nuanţe ale acestor culori.


