Membrane pentru hot-dog

Membrane pentru hot dog gasior®HOT DOG

Membranele gasior®HOT DOG sunt membrane monostrat cu capacitate de micsorare la căldură, fabricate din polyamide, utilizate tipic la ambalarea hot dog-urilor. O variantă a acestor membrane au o capacitate mărită de supraumplere - gasior®HOT DOG X.
Datorită faptului că membranele gasior®HOT DOG sunt fabricate din material monostrat, este necesară o planificare atentă a duratei de stocare a produsului. În cazul stocării pentru perioade de timp mai lungi, este recomandată utilizarea unui ambalaj adiţional, fabricat din gasior®UNIFILM în formă de gasior®VACUUM BAG sau pungi de pe o rolă de ambalare.

Utilizări standard:
Pentru ambalarea produselor prelucrate termic şi ne-afumate, cum ar fi:

Hot dog, Frankfurteri, Cârnăciori

Avantaje:

- Rezistenţa mecanică

- Protecţie înbunătăţită contra pătrunderii oxigenului şi vaporilor de apă, în comparaţie cu alte membrane ne-orientate, sau membrane din celuloza

- Capacitatea de strămtare la caldură cu aprox. 10% în ambele direcţii asigură o suprafaţă fără cute după prelucrarea la căldură

- Posibilitatea supraumplerii membranei la umplerea cu carne tocată previne pierderea de grasimi şi gelatina

- Membranele Ø17-Ø32 sunt prelucrate printr-o metoda nettless pentru a produce capete închise, care asigura producţia automată de hot dog

Aplicaţie:
Cele cinci etape de procesare pentru membranele gasior®HOT DOG sunt: înmuiere, închidere, prelucrarea la cald şi răcire. La utilizarea acestui tip de membrană este posibilă sărirea etapei de înmuiere

Culori:
Culorile disponibile pentru acest tip de membrana sunt: incolor, usor fumuriu, fumuriu inchis. La cerere, putem produce membrane şi în alte culori (comanda minimă depinde de diametrul produsului).

 

 

 

 

 

 

t1
t1