Membrane monostrat

Membrane monostrat gasior® MONOLAYER uz universal

Membranele gasior®MONOLAYER sunt fabricate din polyamide bi-orientate întinse, iar structura lor monostrat formează o excelentă barieră contra pătrunderii oxigenului. Mulţumit polyamidelor utilizate în procesul de întindere, proprietăţile de barieră împotriva vaporilor de apă cresc considerabil, în comparaţie cu alte membrane. Proprietatea de strămtare la acţiunea căldurii permite ambalajului sa fie utilizat la diferite modele de ambalare, şi îi dă produsului finit un aspect atractiv.
Pentru produsele predispuse la supraumplere (datorat unei tendinţe de a creşte capacitatea lor în timpul procedurii de aburire) membranele gasior®MONOLAYER sunt cele mai bune soluţii. Flexibilitatea permite o mai mare supraumplere a ambalajului şi reducere a costurilor de ambalare.

Utilizări standard:
Aceste membrane sunt perfecte pentru ambalarea cârnaţilor prelucrate termic şi ne-afumate, cum ar fi:

- Cârnaţii şi produsele din carne în forma de emulsii compuse din bucăţi de carne, condimente, şi alţi aditivi, spre exemplu:

Lebenwurst, Mettwurst, Carne de porc tocată, Şuncă, Muşchi

- Delicatese:

Toba, Sângerete, Produse din carne în jeleu

- Hrană pentru animale (cu termen de depozitare redus)

 

Avantaje:

- Proprietatea de strâmtare la acţiunea căldurii

- Bariera contra patrunderii oxigenului

- O gamă largă de culori

- Posibilitatea producerii de supratipare atractive

- Preţul de ambalare unitara foarte redus

Aplicaţii:
Cele cinci etape de procesare pentru membranele gasior®MONOLAYER sunt: înmuiere, umplere, închidere, prelucrarea la cald şi răcire.

Culori:
Sunt disponibile pe urmatoarele culori: incolor, transparent (maro, rosu), maro, alb, roz, galben, auriu, portocaliu, crem, argintiu, roşu, negru, verde, şi o gama variată de nuanţe ale acestor culori.

 

 

 

 

 

 

t1
t1